sales – marketing – strategie – coaching

Groei strategie

Met je droom in het vooruitzicht werken we samen een groeistrategie uit. Een concreet stappenplan is het eindproduct.

Slim je bedrijf groeien start met een einddoel…

We komen ze toch regelmatig tegen; Walking Deads. Het zijn bedrijven die doelloos door deze wereld slenteren. Ze hebben een voorspelbare business en missen iedere vorm van energie. Groeibedrijven starten echter met een droom als einddoel. Met een droom alleen kom je er echter niet, daar ben je vast al wel achter gekomen. Een realistisch plan; dat is het vertrekpunt. Dat is waar me met je aan gaan werken.

Wat is de logische vervolgstap in de groei van je bedrijf?

Regelmatig lopen ondernemers ertegenaan dat ze in de waan van de dag niet meer de stappen maken waar ze op hoopten. Waar liggen kansen en wat zijn logische vervolgstappen; die vraag spookt dan door het hoofd. Dat zijn juist het type vragen die we tijdens het opzetten van de groeistrategie gaan beantwoorden. Het resultaat; een concreet actieplan dat past bij jouw bedrijf om groei te realiseren.

Welke groeimethode past bij jou? Scaling Up, EOS® of juist een combinatie?

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen. Scaling Up van Verne Harnish, de EOS® aanpak en tal van andere beschikbare groeimethodes. Wij bundelen een mix van deze methoden tot een groeistrategie die bij jou past. We laten de spreekwoordelijke boekjes daarbij soms los en gebruiken ze ter inspiratie en handvat.   

Waar staat jouw bedrijf op dit moment?

Hoe zou je jouw bedrijf omschrijven? Een walking dead, hockey-sticker of steady groeier? Doe de Quickscan en ontdek in welke fase jouw bedrijf momenteel verblijft.