sales – marketing – strategie – coaching

Marja Beks

Organisaties helpen hun commerciële doelstellingen tot realiteit te maken; dat is iets waar Marja in uitblinkt. Vanuit haar hospitality achtergrond heeft ze het concept van “prospects en klanten in de watten leggen” eigen gemaakt. Deze passie heeft ze niet veel later ook op andere branches losgelaten. Hospitality, leisure, IT, software of zelfs sport; ondertussen heeft ze vele branches van dichtbij gezien. Een rode draad in haar carrière is het met ondernemers bouwen aan commerciële successen en samen een bedrijf naar een volgend niveau helpen.

In 2019 heeft ze voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen. Zowel strategisch als uitvoerend helpt ze bedrijven de leadmachine te verbeteren. Dit begint met een doordacht plan rondom nieuwe business en customer succes. Vervolgens is de praktische uitvoerbaarheid cruciaal. Hierin coacht en traint ze teams. Doeltreffende LinkedIn campagnes uitdenken en opzetten; dat is een voorbeeld van haar toegevoegde waarde. Zo heeft, net na de uitbraak van Covid, een doordachte webinar in combinatie met een LinkedIn campagne maar liefst 409 leads opgeleverd. Dit terwijl de leadmachine van het betreffende bedrijf opgedroogd was.

06 1489 1965
info@marjabeks.nl

 

Rene de Jong

Al sinds zijn 25ste levensjaar is René als Tech-ondernemer actief. Tegen de stroom in heeft hij in 2008 zijn eigen detacheringsbedrijf gestart. Vanuit zijn rol als consultant heeft hij daarbij in meerdere multinationals een essentiële rol gespeeld in grote ICT-implementaties. Na een masterstudie (in de avonduren) heeft hij in 2014 het bedrijf succesvol verkocht.

De opvolgende jaren is hij doorgegaan met ondernemen in verschillende Tech-bedrijven. Zo is hij onder andere CMO en medeaandeelhouder geweest bij een bedrijf gespecialiseerd in QHSE-software. Hier heeft hij de marketingopbrengsten met 722% laten stijgen en de licentieomzet bijna verzesvoudigd. Zijn laatste wapenfeit komt vanuit zijn functie als marketingdirecteur bij PSOhub. Bij deze startup heeft hij een internationale marketingaanpak uitgerold die in 8 maanden geresulteerd heeft in leads uit 66 landen en 1000+ trial users.

Sinds 2019 is René actief als M&A consultant bij No Monkey Business. Vanuit deze rol als Tech M&A specialist ondersteunt hij ondernemingen met de bedrijfsverkoop. Ook heeft hij inmiddels tientallen bedrijven succesvol geholpen met het definiëren van hun groeistrategie.

06 1263 6385