sales – marketing – strategie – coaching

Salesstrategie

Hoe kun je meer omzet genereren bij nieuwe en bestaande klanten? Die vraag staat centraal voor jouw salesstrategie.

Nieuwe klanten vinden en bestaande klanten binden

Hoe slim zit jouw verkoopproces in elkaar? Heb je een gezonde mix aan hunters en farmers? Vaak merk je dat al aan de aanpassing van nieuwe klanten en de upsell bij bestaande klanten. Als dit beide top verloopt, dan is onze salesstrategie workshop voor jou onnodig. Zie je echter kansen in het genereren van meer omzet bij nieuwe of bestaande klanten, dan helpen we je graag. Van het verbeteren van je nieuwe business team tot het opzetten van een Customer Succes afdeling; tijdens deze workshop komt het aanbod.

Leads genereren… dat moet bij ons echt beter!

Omzet halen uit nieuwe klanten blijkt voor veel bedrijven een grote uitdaging. We horen dan ook vaak dat het ‘echt beter moet’. Want het salesteam lukt het maar niet om aan tafel te komen of de deal te closen. De vraag is dan natuurlijk of het aan je product/dienst ligt of dat het zit in je aanpak en teamsamenstelling. Vaak is het laatste van toepassing. Natuurlijk kijken we graag of je wel een Must Have product/dienst hebt, maar in beide gevallen is een goede salesstrategie key. 

Haal meer omzet uit bestaande klanten!

Wist je dat het 7x zoveel moeite kost om een nieuwe klant binnen te halen, dan bij een bestaande klant meer omzet te behalen? Het inrichten van een Customer Succes Team helpt daarbij. Maar ook nadenken over segmentering van je klanten of het automatiseren van een nurturing proces zou een geweldige oplossing kunnen zijn. 

Waar staat jouw bedrijf op dit moment?

Hoe zou je jouw bedrijf omschrijven? Een walking dead, hockey-sticker of steady groeier?
Doe de Quickscan en ontdek in welke fase jouw bedrijf momenteel verblijft.